SONSUZA DEK ORMAN ADLI ETWİNNİNG PROJESİ

İlkokul öğretmenimiz  Güllü Günaydın ve öğrencileri Sonsuza Dek Orman - Forest For All Forever adlı eTwinning projesine başladılar.

Öğretmenimiz Güllü Günaydın projeyi aşağıdaki cümleler ile tanıtıyor:

Bu proje ile yaşama yani doğaya sahip çıkacağız. Çünkü doğa insanlar dahil tüm canlıların yuvası, gıdamızın kaynağı, oksijenin sağlayıcısıdır.
Kendiliğinden yetişen doğal ormanları korumaya yönelik çözümler üretmek, ormanların yaşam için gerekliliği konusunda bilinçlendirmek ve en önemlisi de gelecek nesillere ağaç sevgisi aşılamak ilk hedefimizdir.
Uygulamalı çalışmalarla öğrencilerimizin ormanlar hakkındaki düşüncelerini geliştirecek, bilinçlerini yükselteceğiz. Sınıf içi ve sahada gerçekleştireceğimiz etkinliklerle öğrencilerimizin ekolojik okur yazarlığını arttıracağız.
Doğa kaşifliği yaparak çevremizde yaşayan ağaç türlerini öğrenecek, işbirlikli olarak çalışacakları öğrencilerle ağaç kardeşliği yapacaklar.